Rotterdam, onze havenstad. Wij houden van Rotterdam, ook al kleven er vele veronderstellingen en vooroordelen aan de stad, al dan niet terecht in bepaalde gevallen. Het is inderdaad zo dat er in Rotterdam relatief veel armoede bestaat in bepaalde volkswijken. Neem Spangen, Rotterdam Rijnhaven en Maashaven, het Oude Noorden, maar ook grote gedeeltes van Schiebroek, en ‘nieuw’ Overschie met haar jaren-50 flats. De bewoners van deze wijken rijden heus niet massaal in oude koektrommels, echter relatief veel bewoners verplaatsen zich wel degelijk in oudere wagens. Deze auto’s worden vaak eindeloos opgelapt met onderdelen verkregen van autosloperijen in Rotterdam, of men laat gewoon onderdelen lassen in plaats van vervangen. Waarom ook niet? Praktisch iedere garage vervangt tegenwoordig onderdelen, in plaats van het euvel daadwerkelijk te repareren.

Oudere, grote wagens vaak onverkoopbaar

Diegenen die in het bezit zijn van een oudere,  grotere wagen in slechte staat, zoals een Mercedes of Volvo, raken deze vaak aan de straatstenen niet kwijt. Logisch; grote auto’s zijn niet bepaald populair vooral vanwege de hoge wegenbelasting en duur onderhoud. Mercedes en Volvo gaan overigens vaak eindeloos lang mee, maar op het moment dat deze auto’s “op” zijn, dan rest er vaak nog maar één alternatief, en dat is de autosloperij. Dit geldt natuurlijk ook voor andere merken, kleine oude Peugeot’s of Renaults, met zware beschadiging raak je niet meer zomaar kwijt op Marktplaats.

Ben je inwoner van Rotterdam, of nabij gelegen plaatsen, zoals Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse en Lansingerland, en wil je snel van je oude auto af, dan zijn wij, Automotoshow Rotterdam, je graag van dienst.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Wij zijn geïnteresseerd in iedere auto van 10 jaar of ouder
  • APK verlopen? Geen enkel probleem voor ons!
  • We bieden je vooraf een reële prijs voor je auto
  • ’s Ochtends gebeld = ’s middags gehaald!
  • Onze chauffeur betaalt uit & geeft het vrijwaringsbewijs in handen
  • Zó snel kan een autoverkoop gaan!
  • Neem snel contact met ons op via telefoonnummer: 06 4444 9024
  • Of bezoek onze website: Automotoshow Rotterdam
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 

 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2020 Wegenbelastingvrije auto. All Rights Reserved